020 530 0160

Anouck
Bakhuis

Advocaat

Anouck heeft een passie voor het informatierecht, in het bijzonder voor pers-, media- en intellectueel eigendomsrecht. Ze is nieuwsgierig, heeft een groot doorzettingsvermogen en draagt graag creatieve oplossingen aan.

Anouck heeft de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd, in welk kader zij haar scriptie over intimidatierechtszaken tegen journalisten heeft geschreven. Haar bachelor heeft zij in 2020 cum laude behaald aan het Utrecht Law College. Tevens heeft Anouck een minor Gezondheidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Ze is dan ook breed onderlegd en verdiept zich graag in vraagstukken die zich op het snijvlak van verschillende rechtsgebieden bevinden.

Anouck heeft tijdens haar master onderdeel uitgemaakt van de Clinic Law Incubator (www.clinic.nl). Binnen Clinic voorzag zij particulieren en start-ups van juridisch, maar vooral ook praktijkgericht advies. Ze heeft daarbij ruime ervaring als redacteur van juridisch inhoudelijke nieuwsberichten. Anouck past haar kennis met enthousiasme toe in de praktijk en gaat daarbij grondig en nauwkeurig te werk.