020 530 0160

SOLV is het eerste Nederlandse advocatenkantoor dat zich volledig richt op technologie, media en communicatie (TMC). Door onze focus staan wij steeds aan het front van de juridische ontwikkelingen binnen onze expertisegebieden, zoals het intellectuele eigendomsrecht, privacyrecht en IT-recht.

Al sinds 2000 houden wij onze reputatie hoog: met enthousiasme, energie en durf leveren wij effectieve oplossingen voor complexe juridische problemen en service van het hoogste niveau.

Ambitieus

Wij vormen het recht door het voeren van baanbrekende rechtszaken. Vanwege onze expertise en ondernemende visie op het recht helpen wij zowel Nederlandse als internationale cliënten vooruit met creatief en pragmatisch advies. Onze advocaten en juristen zijn gedreven en ambitieus. Dat geldt zowel voor de zeer ervaren partners, als voor onze advocaten en legal counsels. Zo worden onze cliënten altijd op efficiënte wijze bediend.

Open

Onze bedrijfscultuur is open en informeel en dat merken onze cliënten. Bij ons bestaan geen drempels en geen dichte deuren. Onze advocaten zijn bereikbaar en communiceren snel, helder en direct. Cliënten zijn altijd welkom op ons open kantoor in de Amsterdamse Plantagebuurt. Wilt u een afspraak maken? Klik hier voor contactgegevens en een routebeschrijving.

Ondernemend

De advocaten van SOLV verplaatsen zich in onze cliënten en gaan naast hen staan in de organisatie. Wij kennen onze cliënten en het speelveld waarop zij zich begeven. Daardoor kunnen wij adviseren op het topniveau dat zij van ons vragen. Wij vinden het belangrijk om onze cliënten te leren kennen op hun eigen terrein en komen met regelmaat langs voor afspraken.