020 530 0160

Stan
Elsendoorn

Advocaat

Stan Elsendoorn heeft zijn rechtenstudie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij de masters IT-Recht en Nederlands Recht (richting privaatrecht) heeft afgerond. Sinds 2023 is hij verbonden aan SOLV.

Stan is gespecialiseerd in het intellectueel eigendoms-, IT- en privacyrecht. Met zijn achtergrond als programmeur kijkt hij niet alleen naar de juridische theorie, maar zoekt hij ook mee naar een praktijkgerichte oplossing die past binnen uw software- of bedrijfsprocessen. Daarbij probeert hij zijn cliënten zoveel mogelijk te betrekken; alleen samen kom je tot de beste resultaten.

Naast zijn ervaring binnen de advocatuur, heeft Stan tijdens zijn studie verschillende nevenactiviteiten verricht. Zo is hij werkzaam geweest als vrijwilliger bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Noord-Nederland (KJRW) en heeft hij als student-assistent voor de faculteit bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen onderzoek gedaan naar de juridische aspecten van cloudtoepassingen binnen de logistieke sector.

Stan heeft de opleiding Certified Information Privacy Professional /Europe (CIPP/E) met succes afgerond.