020 530 0160

Kirsten
Lenssen

Advocaat

Kirsten is gespecialiseerd in het mededingingsrecht en is als advocaat werkzaam binnen de praktijkgroep Mededingingsrecht & Compliance.

In de afgelopen jaren heeft zij zowel nationale als internationale cliënten bijgestaan in (complexe) mededingingsrechtelijke zaken. Kirsten adviseert cliënten onder andere op het gebied van distributiestelsels en staat cliënten bij in kartelonderzoeken. Daarnaast heeft zij ruime ervaring met concentratiemeldingen bij de Europese Commissie en de Autoriteit Consument & Markt.

Kirsten’s onderscheidende kenmerk is haar vermogen om het mededingingsrecht te begrijpen en te verbinden met de dynamische wereld van technologie. Zij volgt de invloed van technologie op het mededingingsrecht op de voet en heeft recentelijk een blockchain course aan de Amsterdam Law and Technology Institute gevolgd. Haar vooruitstrevende denkwijze is ook terug te zien in haar adviezen richting de cliënt, waarbij zij rekening houdt met veranderende trends in de industrie.

Kirsten is breed maatschappelijk geïnteresseerd. Naast haar werkzaamheden bij SOLV is zij actief als advocaat-vrijwilliger bij Lawyers for Lawyers. Binnen deze organisatie zet zij zich in voor advocaten wereldwijd die vanwege hun werk worden bedreigd of tegengewerkt. Tevens maakt zij zich hard voor meer diversiteit en inclusie binnen de advocatuur.

Kirsten is lid van de Vereniging voor Mededingingsrecht en W@Competition.

publicaties

Recente publicaties van Kirsten