020 530 0160

Onze dienstverlening tijdens de coronacrisis

Gepubliceerd op 16 maart 2020 categorieën 

Wij volgen de ontwikkelingen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus op de voet. Ook wij nemen natuurlijk onze verantwoordelijkheid. Wij werken vanaf nu grotendeels op afstand om de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, cliënten en relaties te waarborgen en verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Continuïteit

Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening op hetzelfde hoge niveau blijft als onze cliënten van ons gewend zijn. SOLV beschikt gelukkig over uitstekende IT faciliteiten om dit mogelijk te maken. Onze teams staan voortdurend in nauw contact met elkaar.

Besprekingen

In ieder geval tot 6 april zullen er in beginsel geen cliëntbesprekingen plaatsvinden bij ons op kantoor. Wij zullen zoveel mogelijk besprekingen via videoconferencing doen. Wij nemen contact met u op als er afspraken verplaatst moeten worden.

Gerechtelijke procedures

Vanaf 17 maart tot en met 6 april 2020 zijn alle rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges gesloten, behalve voor urgente zaken. Indien dit effect heeft op uw zaak, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij staan voor u klaar

SOLV staat onverminderd voor u klaar, ook voor juridische vragen die specifiek verband houden met de corona crisis.

Arbeidsrechtelijke vragen

Mag u werknemers verplichten om naar werk te komen? Wat is de situatie als uw werknemers de kinderopvang niet geregeld krijgen? Neem contact op met Bas Derhaag (06 53 36 41 32 of derhaag@source.law).

Contractuele overmacht

Kan de coronacrisis worden aangemerkt als overmacht? Wat betekent dat voor uw contracten met leveranciers of opdrachtgevers? Lees hier onze blog of neem direct contact op met Thomas van Essen (06 2053 8672 of essen@solv.nl).

Privacy op de werkvloer

Kunt u werknemers vragen naar hun gezondheid en mag u dit documenteren? Lees hier onze blog of neem direct contact op met Lora Mourcous (020 530 0160 of mourcous@solv.nl).

Zorg & ICT

Er wordt veel gevraagd van onze zorgverleners.  Om ons steentje bij te dragen geven wij de komende weken voorrang aan partijen uit de zorgsector. Neem contact op met Eva de Vries (06 5538 0537 of vries@solv.nl).

Onderwijs op afstand

Hetzelfde geldt voor partijen in het onderwijs. Als u juridische hulp nodig heeft, staan wij direct voor u klaar. Neem contact op met Nina Lodder (020 530 0160 of lodder@solv.nl).

Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen