020 530 0160

SOLV verwelkomt bestuursrecht topper Frank Leyendeckers

Gepubliceerd op 30 oktober 2015 categorieën , ,

Deze maand is Frank Leyendeckers is toegetreden tot SOLV. Frank heeft een brede bestuursrechtelijke achtergrond: begonnen als stafjurist bij de Raad Van State, vele jaren advocatuur en ook als legal counsel in het vastgoed. Hij gaat leiding geven aan onze nieuwe praktijkgroep Regulatory, Compliance en Public Law. Wij zijn zeer verheugd met zijn komst.

Binnen onze TMC praktijk zien we de vraag naar ondersteuning op het gebied van regulatory, compliance en bestuurs(proces)recht steeds meer toenemen. Wij werkten hierin reeds samen met topspecialisten, waaronder Frank. Het is dan ook geweldig dat hij de overstap naar ons kantoor heeft gemaakt zodat we nu vanuit ons eigen team deze diensten aan onze cliënten kunnen aanbieden.

In het persbericht dat aan verschillende media is gestuurd geeft Frank ook zelf aan veel te verwachten van de samenwerking: “SOLV staat bekend als een innovatief kantoor. Ik kan hier mijn passie voor het vak – steeds op het grensvlak van bestuursrecht en de gereguleerde markten of het vastgoed –  combineren met vernieuwend ondernemerschap. Ik heb er enorm veel zin in.”

Lees hier het persbericht, zoals bijvoorbeeld overgenomen door Boek9.

Klik hier voor een link naar Franks pagina op onze website, met onder andere een mini-interview.

Foto: Bodine Drabbe

Bron: SOLV Persbericht
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen