020 530 0160

SOLV start gespecialiseerde rechtswinkel de Clinic

Op 28 augustus 2008 gaat de eerste gespecialiseerde rechtswinkel op het gebied van technologie, media en communicatie (TMC) van start: de Clinic. De Clinic zal gratis eerstelijns juridisch advies geven aan (minder vermogende) particulieren en kleine, startende ondernemingen. De rechtswinkel zal gerund worden door rechtenstudenten in de laatste fase van hun studie.


De Clinic is een initiatief van SOLV Advocaten. Met de oprichting van de Clinic reageert SOLV op het huidige maatschappelijke debat over de toegang tot de gespecialiseerde advocatuur. De tarieven van gespecialiseerde advocaten zijn dermate hoog geworden dat het voor velen onmogelijk is juridische bijstand op het gebied van TMC te krijgen. De Clinic moet in deze behoefte voorzien.


Vanaf 28 augustus 2008 zullen rechtszoekenden op de website van de Clinic  vragen kunnen stellen die worden beantwoord door de studenten van de Clinic. Een team advocaten van SOLV zal de studenten coachen.


Klik hier om de website van de Clinic te bezoeken.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Tjalling Hylkema

publicaties

Gerelateerde artikelen