020 530 0160

Gepubliceerd op 10 september 2020 categorieën 

SOLV bestaat vandaag 20 jaar, ons porseleinen jubileum! De COVID-crisis werpt een schaduw over dit jaar, maar we wilden toch stilstaan bij deze bijzondere mijlpaal.

Al die jaren hebben we prachtige zaken gedaan en geweldige cliënten vertegenwoordigd. Het is nooit saai. Daar zijn we trots op!

Opgericht in het jaar waarin de internetzeepbel barstte, was SOLV het eerste IE/IT nichekantoor van Nederland. We hadden direct een reputatie die we waar moesten maken. Om dat te doen zijn we ons blijven ontwikkelen. Nooit tevreden zijn, altijd een stap verder gaan. Alles geven in lopende zaken, maar ook vooruit blijven kijken en de ontwikkelingen voor zijn.

We hebben vele Nederlandse en buitenlandse start-ups begeleid naar volwassenheid. We hebben baanbrekende procedures gevoerd over privacy en online auteursrecht en we hebben internationale concerns mogen verwelkomen als vaste cliënten.

We zijn gegroeid, samen met onze praktijk en samen met onze cliënten. Daar zijn we enorm dankbaar voor.

De maatschappij bevindt zich op alle vlakken in toenemende mate in het digitale domein. Meer dan ooit is onze visie dat het recht zich daarnaar dient te voegen. Met wetgeving die flexibel genoeg is om innovatie ruim baan te geven en de meest waardevolle aanjagers daarvan te beschermen en belonen.

Waar de wetgever faalt, biedt de rechter uitkomst. Wij blijven ons inzetten om voor onze cliënten de verandering te bewerkstelligen die zij nodig hebben.

Recht is maakbaar.

Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen