020 530 0160

Seminar online exclusiviteit – merken en webshops

Op donderdag 9 juni 2016 organiseert SOLV advocaten samen met de FGHS een seminar onder de titel ‘Online exclusiviteit – merken en webshops’. Eén van de vragen die tijdens het programma centraal staat is ‘Hoe houd ik mijn product en mijn merk ook online exclusief?’

Controle over exclusiviteit en uitstraling

Ook de vraag hoe je als leverancier controle krijgt en houdt over de manier waarop (andere) webshops jouw merk gebruiken en jouw producten verkopen komt aan de orde. Thema’s die zeer actueel zijn voor iedere onderneming die een eigen webshop exploiteert en tegelijkertijd andere webshops niet wil en kan verbieden om haar merken en producten online te verkopen. Tegelijkertijd is het wel noodzakelijk controle te houden over de exclusiviteit, uitstraling en het merkgebruik door webshops van derden.

Marieke Neervoort en Harmke Lankhorst van SOLV advocaten zullen deze vragen en meer tijdens het seminar inhoudelijk behandelen. Uiteraard is er ook alle ruimte voor andere vragen en discussie. FGHS is de brancheorganisatie voor sportleveranciers, gevestigd in het Sports Business Center in Leusden.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Marieke Neervoort

publicaties

Gerelateerde artikelen