020 530 0160

EU: Openbare consultatie over online contentdiensten

Gepubliceerd op 7 augustus 2006 categorieën , ,

De Europese Commissie heeft op 28 juli jl. een openbare consultatie geopend over diensten voor online content zoals muziek, films en computerspelletjes. De consultatie geeft het publiek de gelegenheid een visie te geven over hoe de markt voor online content competatiever kan worden gemaakt. Hierbij kan gedacht worden aan nieuwe bedrijfsmodellen en de introductie van nieuwe technieken. Het onderwerp van de  consultatie is een van de speerpunten van het EU-initiatief “i2010 – Een Europese informatiemaatschappij voor groei en werkgelegenheid” en is te beschouwen als een vervolg op het werkplan van de Commissie om de Europese interne mark voor Europese online muziekdiensten te verbeteren en deze markt wereldwijd een sterkere concurrentiepositie te geven.


 


Tot 13 oktober 2006 kunnen belangstellenden, waaronder waarschijnlijk inhoud- en internetaanbieders en consumentenorganisaties hun reactie geven.


 


Lees hier het hele bericht en klik hier om deel te nemen aan de consultatie.

Bron: Europese Commissie
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Anne-Jel Hoelen

publicaties

Gerelateerde artikelen