020 530 0160

De week van Useclive

Gepubliceerd op 28 januari 2014 categorieën 

Niall van de Wouw is managing director van CLIVE, een IT start-up dat zich richt op de luchtvrachtindustrie. Het bedrijf is een  Nederlandse/ Australische joint venture (www.useclive.com) en levert applicaties die luchtvaartmaatschappijen ondersteunen bij commerciële processen.

Hoe gaat het?

2014 is goed begonnen. We zijn gestart met de implementatie van onze software module bij een gerenommeerdere luchtvaartmaatschappij. Zoals ze dat zo mooi zeggen in de US: “we are out of the gates!”.  

Drukke week?

Ja. Ik zit momenteel in het Midden-Oosten waar ik een aantal workshops faciliteer terwijl het team dat de module gereedmaakt voor implementatie, in Australië zit. Tussen de vroege conference calls met hen en het begeleiden van de workshops blijft er heel weinig tijd over om een beetje van de lokale cultuur op te snuiven.

Zijn er nog juridisch hobbels?

Ik verwacht het niet. Het contract waaronder de workshops worden uitgevoerd is naar lokaal recht opgesteld, wat dat precies inhoudt is niet duidelijk, en eerlijk gezegd wil ik daar ook niet achter komen! Verder zijn we bezig met een leverancierscontract maar ook dat ziet er goed uit.

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Dat de deelnemers aan de workshop terugkijken op twee succesvolle sessies en dat het implementatie team klaar is voor volgende week. We hebben dan een update meeting met de klant. Maar net zo belangrijk, dat ik weer lekker met de voeten in de Hollandse klei sta en thuis een glas wijn kan drinken. Daar doen ze hier niet aan…

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen