020 530 0160

De week van Tosca Gaakeer, directeur GORTcoaching.nl

Gepubliceerd op 11 september 2015 categorieën 

Tosca is arbeids- en organisatiepsycholoog en tevens oprichter/directeur van GORTcoaching. GORTcoaching is superspecialist in individuele coaching en teamcoaching voor bedrijven en particulieren.

 

Hoe gaat het?

Goed! Het is weer september, iedereen is weer op kantoor, het is gezellig en druk. Ik ben op het moment heel gelukkig want ik ben bezig met dingen waar ik goed in ben en die leuk zijn om te doen. Zo ontwikkelen we momenteel een pagina met daarop informatie over coaching speciaal voor juristen. Ik ga dan eerst onderzoeken waar juristen allemaal tegenaan lopen in hun werk en probeer deze ”problemen” dan zoveel mogelijk te benoemen zodat je je oprecht aangesproken en begrepen voelt als je jurist bent en tegen die problemen aanloopt. Daarnaast ben ik heerlijk processen aan het versimpelen en verbeteren op kantoor. We zijn net overgegaan op een nieuwe manier van werken en dit begeleiden en verbeteren is echt heerlijk om te doen, zeker als daardoor de klanten helemaal blij zijn!

 

Drukke week?

Ik geloof niet echt in drukke weken. Als ik het te druk krijg ga ik het systeem verbeteren, meer delegeren etc. Ik geloof dat teams elkaar aanvullen en dat je echt niet alles zelf hoeft te doen. Ik ben ook een groot fan van efficiëntie en als ik het te druk krijg word ik minder efficiënt dus kijk ik altijd vooruit en zo voorkom ik problemen die er aan zitten te komen. Dit is de theorie althans, hahaha. Maargoed het lukt aardig moet ik zeggen! Mijn adagium is: work hard, play hard, rest hard.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

We zijn net bezig met een nieuw contract voor al onze coaches. Een klusje waar ik graag een expert naar laat kijken. In mijn vak komen niet heel vaak juridische vraagstukken voorbij maar als het dan zover is regel ik het liever goed!

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Vrijdag hebben we een nieuw logo op de gevel, 5 nieuwe websites online en de omzet met 20% laten groeien. Daarna gaan we de communicatie verbeteren. De ambitie met GORTcoaching is om binnen 5 jaar in het collectieve geheugen te zitten als het om coaching gaat.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen