020 530 0160

De week van Pim Betist

Gepubliceerd op 7 november 2014 categorieën 

HOE GAAT HET?

Goed! Als crowdfunding specialist word ik regelmatig benaderd door bedrijven en instanties die geld willen ophalen van de ‘crowd’. Dit gebeurde zo vaak dat ik besloten heb een bedrijf hiervoor op te richten: Ripplestarters is inmiddels een maand of drie actief.

Waar ben je mee bezig?

We zijn met de meest uiteenlopende projecten bezig. Zo zetten wij binnenkort crowdfunding in om de paling van uitsterving te redden, gaan we chronisch zieken ondersteunen met een innovatie en helpen we sinds kort mannen aan een kookboek waarmee ze vrouwen het bed in kunnen koken. 

Ja u leest het goed. De schrijvers hebben 10 jaar geinvesteerd in onderzoek om uit te vinden hoe mannen, vrouwen het bed in kunnen krijgen met de juiste maaltijd. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een perfecte handleiding voor de man. Om iedere vrouw te kunnen regelen. Het kookboek: Meals that get you laid.

Een kookboek waarin alle trucs staan om met de juiste ingredienten, de juiste sfeer, muziek en drankkeuze iedere vrouw volledig weerloos te maken. Op basis van hetgeen vrouwen wel en mannen perse niet geloven namelijk: astrologie!

Een handleiding waarvan de schrijvers oprecht kunnen zeggen, these are: Meals that get you laid.

Ontdek het zelf en maak gebruik van de not-laid-money-back-garantee. Ga naar www.mealsthatgetyoulaid.nl om een exemplaar te bemachtigen. Wees er snel bij want de crowdfunding campagne loopt op 9 november af!

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen