020 530 0160

De week van Payminder

Gepubliceerd op 16 maart 2015 categorieën 

Govert van Hasselt en Kurt Hamming hebben onlangs een appje gelanceerd waarmee je vrienden automatisch per whatsapp worden herinnerd aan voorgeschoten kosten. Bijvoorbeeld na een avond eten of drinken. Het heet Payminder. Govert zorgt voor de juiste marketing en partnerships, terwijl Kurt de simplicity van het het product bewaakt.

 

 

Hoe gaat het?

Ups en downs lijkt me het enige realistische antwoord. We zijn net over van sms naar whatsapp voor de reminders. Dat is gratis en betrouwbaar. Verder bouwen we een Android versie en zijn we voorzichtig aan het kijken hoe we de peer-2-peer payments kunnen faciliteren (bank API’s vs tussenpersonen zoals Adyen).

 

Drukke week?

Altijd. Maar leuk. We zitten middenin een kleine financieringsronde en dat betekent verwachtingen managen en de strategy doornemen zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. verder in het jaar willen we serieuze strategische financiers aantrekken (100k+) en Payminder op de Amerikaanse markt te introduceren.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Helaas wel, maar hobbels, geen bergen. We moeten de BV en STAK optuigen en een nieuwe aandeelhoudersovereenkomst maken. Maar nu eerst een intentieverklaring waarmee de geinteresseerden die we nu spreken kunnen aangeven in beginsel te willen instappen deze ronde.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Vrijdag is dit financieringsrondje rond en drinken we een bescheiden biertje J

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen