020 530 0160

De week van Nadine Bongaerts

Gepubliceerd op 26 januari 2015 categorieën 

Introductie

Nadine Bongaerts doet onderzoek in het bionanoscience lab aan de TU Delft naar het maken van nieuwe biomaterialen met behulp genetisch aangepaste bacteriën. Tussen het experimenteren door, vliegt ze de wereld over om te bouwen aan een internationaal ecosysteem voor wetenschap, technologie en ondernemerschap.

 

Hoe gaat het?

Het gaat goed! Ik spreek elke dag met inspirerende ondernemers en wetenschappers die meehelpen aan het bouwen van een wereldwijde community voor innovatie. Daar krijg je ontzettend veel energie van.

 

Drukke week?

En of! Samen met mijn team en internationale ambassadeurs, rollen we momenteel in 40 steden in de wereld lokale Kick Off evenementen uit voor de wereldwijde Hello Tomorrow Challenge voor Tech Start Ups. Bovendien ben ik druk met de organisatie van de Nederlandse Kick Off op 13 februari in Den Haag.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Ik verwacht dat de startups die zich aanmelden voor de wedstrijd hier en daar wel wat juridische ondersteuning kunnen gebruiken. Het is belangrijk om ontwikkelde technologie goed te beschermen.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Dan hoop ik de eerste Hello Tomorrow Challenge Kick Offs in Londen, Lissabon, Athene, Los Angeles, Bangalore en Delhi een groot succes zijn geworden.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen