020 530 0160

De week van KasCoöperatie

Gepubliceerd op 12 augustus 2014 categorieën 

Maarten Bloemers is jurist en mede-oprichter van KasCoöperatie. KasCo is online facturen maken, versturen én betaald krijgen voor het MKB en het ZZP.

 

 

Omdat KasCo een coöperatie is, zijn de belangen van KasCo en haar leden hetzelfde: maximale toegevoegde waarde creëren. KasCo doet dit door haar juridische dienstverlening toe te spitsen op het voorkomen van betalings- en juridische problemen.

 

KasCo verzorgt het hele debiteurenbeheer van haar leden van A tot Z. Door vanaf het ontstaan van de overeenkomst betrokken te zijn, smoort KasCo eventuele problemen in de kiem.

 

Hoe gaat het?

Spannend, maar bovenal goed. KasCo groeit momenteel erg lekker door en we staan op het punt om overeenstemming te bereiken over een deelname in onze organisatie met investeerders. Hét belangrijkste is en blijft echter dat onze huidige leden zeer tevreden zijn met de dienstverlening van KasCo en ons ook aanraden bij andere ondernemers.

 

Wij hopen daarnaast wat exposure te krijgen door onze deelname aan de innovation-awards. Stemmen kan met 2 klikken eenvoudig hier!

 

Drukke week?

Ik ben blij dat de vakantieperiode is aangebroken. Eindelijk een beetje tijd om de To Do lijst eens af te werken. Hier staan zaken op waar onze leden in eerste instantie weinig aan hebben (Deze bijdrage voor ‘De week van’ op de SOLV-blog valt hier ook onder ;-).

 

Er is zojuist een grote update van ons systeem geweest, en dit zorgt altijd voor de nodige hectiek. Dit lijkt goed te zijn gegaan. Verder heb ik nog een interessante afspraak om te bekijken of we de dienstverlening van KasCo kunnen uitbreiden met factoring zonder winstoogmerk. Ik voorspel een mooie toekomst voor een dergelijke dienst.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

We zijn momenteel bezig met het opstellen van een nieuw reglement voor de coöperatie. Dit is een belangrijke klus omdat de verhoudingen duidelijk moeten zijn nu KasCo hard aan het groeien is. Het opstellen van een goed reglement is echter niet eenvoudig omdat je niet alle situaties kan voorspellen.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Hopelijk heb ik mijn To Do list voor het grootste gedeelte klaar en kan ik mij gaan richten op een tool voor onze leden die een webshop bezitten; retourregister. Met retourregister wil KasCo het ‘BKR’ worden van de e-commerce en misbruik van het retour zenden van bestelde producten voorkomen.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen