020 530 0160

De week van Karin Hoens

Gepubliceerd op 22 februari 2016 categorieën 

Karin Hoens kwam een aantal jaar geleden in aanraking met mindfulness. Dat veranderde haar leven. Nu is ze mindfulnesstrainer categorie 1 en heeft ze een missie: heel Nederland de kracht van mindfulness laten ervaren. Ze geeft 8-weekse mindfulnesstrainingen, workshops en meditaties binnen organisaties. Haar mindfulnessretreats in binnen- en buitenland zijn voor iedereen toegankelijk. Haar favoriete quote; if you change the way you look at things, the things you look at change.

 

Hoe gaat het?

Het gaat heel goed. Donderdag wordt Etadoro gelanceerd, het online cursusplatform van Plus Magazine. Voor hen heb ik afgelopen periode een online mindfulnesstraining gemaakt: een flinke klus met video’s, werkboek, opdrachten en ingesproken meditaties. Afgelopen dagen heb ik  – ter promotie – op de Gezondheidsbeurs vier workshops gegeven. In maart volgen nog twee workshops op de Volksuniversiteit Utrecht.

 

Drukke week?

Nee, gelukkig niet. Ik kan morgen even ademhalen na alle drukte. Ik ben wel in gesprek met een ziekenhuis en een gemeente om daar trainingen te geven. Plus ik moet wat mensen bellen over de mindfulnessretreat die ik organiseer in Portugal. Maar ik start mijn dag met hardlopen.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Nee, vooralsnog geen hobbels. Mijn man is jurist dus die laat ik altijd even meelezen met contracten. Ik hoop dat dat voldoende is.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Een leuk feestje ter ere van de lancering van Etadoro en genoeg deelnemers voor de mindfulnessretreat in Portugal. Er zijn nog een paar plekken dus mocht je op zoek zijn naar een heerlijke week voor jezelf kijk dan even op mijn website.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen