020 530 0160

De week van Evan Gelders

Gepubliceerd op 29 september 2014 categorieën 

Evan Gelders heeft een digitaal ontwerpbureau, genaamd Soda Studio. Zij ontwerpen websites & apps voor mooie klanten zoals De Volkskrant, Simyo & Malmberg. En zijn dus gespecialiseerd in e-commerce, digital publishing & e-learning. “Ons doel is altijd om een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website te realiseren, die uitblinkt in online sales & service. Innovatie en een fijne user experience zijn onze passie. Ons motto is: Creating Products People Love to Use.” Aldus Evan.

 

Hoe gaat het?

Het gaat goed! Spannende tijden, er staan veel nieuwe projecten te beginnen en er gaat iets groots van ons live deze week. Zo zijn we vandaag begonnen aan een nieuw redesign project van een online vliegticket site. Ik mag er nog niks over vertellen, ivm de non-disclosure-agreement :-). Dus ik moet er nog even geheimzinnig over doen, maar het is een grote naam. Mobile heeft steeds meer invloed op de manier waarop wij ons als consumenten online gedragen. Dus veel van ons werk gaat over het zo goed mogelijk ontwerpen voor mobiele apparaten. Zelfs het boeken van een vliegticket.   

 

Drukke week?

Leuke week vooral. Deze week komt de Volkskrant uit met een volledig vernieuwde app & responsive website (die je dus ook goed op je mobiel kunt gebruiken). Wij hebben dat ontworpen en samen met de Volkskrant deze nieuwe digitale strategie ontwikkeld. Een heel ambitieus en inspirerend project. Waarbij we de Volkskrant willen transformeren in een echt digitaal nieuwsmerk.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Op het werk niet. Maar zelf zit ik even in een rare situatie. Ik ben aangereden door een taxi (ik zat zelf op de fiets, het was overdag) Gelukkig was de lichamelijke schade niet meer dan een zware hersenschudding en een pijnlijke nek. Al ben ik er achter gekomen dat je ook dat niet moet onderschatten. Nu wil ik die taxichauffeur aansprakelijk stellen voor de schade. Maar ik krijg van de politie geen gegevens over de auto en de verzekeraar. Vanwege de privacywet blijkbaar. Nou is dat natuurlijk een belangrijke wet, maar ik zit nu dus wel in een hele rare onwetende situatie.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Dat ik de gegevens heb om de chauffeur aansprakelijke te stellen. De vrijwilligers van Slachtofferhulp Nederland zijn overigens heel hulpvaardig waarvoor ik ze erg dankbaar ben. En ik hoop natuurlijk op leuke en enthousiaste reacties op ons designwerk van De Volkskrant.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen