020 530 0160

De week van data is me

Gepubliceerd op 26 november 2014 categorieën 

Bij dime kies je zelf welke persoonsgegevens je bewust beschikbaar stelt voor verkoop. Als deze gekozen informatie gekocht wordt, verdien jij hier aan. Wij geloven dat iedereen zelf kiest wat hij doet met zijn gegevens. Ook jij! Dat betekent dat jij zelf bepaalt welke informatie je beschikbaar stelt. Neem bijvoorbeeld bedrijven die marktonderzoek doen. Om gericht hun producten te kunnen promoten en aanbieden zoeken zij marktinformatie. Dus ook jouw informatie!   Je vraagt je nu terecht af: ‘hoe zit het met mijn privacy’ en ‘what’s in it for me’. Dime hecht waarde aan jouw privacy en respecteert dit. Voordat bedrijven jouw beschikbare gegevens kunnen inzien of kopen, zorgt dime ervoor dat deze zijn geanonimiseerd.

 

Hoe gaat het?

Super! Dime heeft de crowdfunding succesvol behaald. Met deze investeringen kan ons bedrijf dime-data is me, de eerste stappen zetten om daadwerkelijk van start te gaan. Met Dime werk je mee aan een eerlijke markt voor persoonlijke data. Dime biedt jou inzicht en controle over je online data, én je kan hier terecht geld mee verdienen.

DRUKKE WEEK?
Ja, Dime zorgt voor lange hectische dagen. Gelukkig is het erg leuk! We hebben afgelopen tijd gesproken met verschillende sponsors, advocaten en een security specialist.

WAAR BEN JE MEE BEZIG?
We zijn bezig met het zoeken naar funding voor werkkapitaal. Dit werkkapitaal is nodig zodat er meer tijd in ons bedrijf gestoken kan worden waarmee we grotere stappen kunnen maken.

Ook zijn we deze week bezig met voorbereidingen treffen voor de bèta versie. Eerst willen we dat je als particulier inzage kunt krijgen over wat verschillende internetdiensten over jou weten. Vervolgens willen wij een platform aanbieden waar je geld kunt verdienen met jouw persoonlijke data. Dit kan als de bèta versie van dime is afgerond.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg Dime dan op sociale media of bezoek de website. Te veel gedoe? Stuur dan een mail naar ask@dataisme.com voor meer informatie.

JURIDISCHE HOBBELS
Ja, er zijn zeker nog hobbels. Om met Dime op eerlijke en transparante manier te werken, moeten we het bedrijf klaarmaken voor de komende wetten melding datalekken en de Europese privacy verordening. Natuurlijk heeft Dime ook te maken met algemene voorwaarden en het privacy-beleid. Dit vereist specifieke kennis waar het team van Dime steeds beter in wordt!

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben
Deze vrijdag wilt Dime meer informatie vergaard hebben over onze IT-security en beter inzicht hebben in de technische features van onze bèta versie zodat deze optimaal ontwikkeld kan worden!

 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen