020 530 0160

De week van CloudBilling

Gepubliceerd op 23 juni 2015 categorie├źn 

CloudBilling is een billingoplossing voor bedrijven die hun producten en diensten factureren op basis van daadwerkelijk gebruik.  De billingoplossing die wij hebben ontwikkeld is in staat zoveel meer te doen dan alleen maar factureren. CloudBilling geeft onder andere constant real-time inzicht in de omzet. Deze informatie kan gebruikt worden om marges te bewaken, prijsmodellen te optimaliseren, koop- en gebruiksgedrag van klanten te monitoren, etc.

 

Hoe gaat het?

Heel goed! Naast dat we constant onze oplossing optimaliseren ligt onze focus momenteel op het onder de aandacht brengen van CloudBilling bij onze doelgroepen. Er wordt zeer enthousiast gereageerd op ons product omdat men er de toegevoegde waarde van inziet. Bedrijven zijn zich er namelijk steeds meer bewust van dat er een verschuiving plaats vindt van het factureren van vaste bedragen naar verbruiksgebaseerd factureren. Om in de toekomst moeiteloos die overstap te maken wordt er nu al gekeken naar aanpassingen op het billingsysteem. Met onze ervaring op het gebied van verbruiksgebaseerd factureren kunnen wij hier een belangrijke rol in spelen.

 

Drukke week?

We zijn constant bezig om onze oplossing te verbeteren en te optimaliseren. Eind juni staat de release van CloudBilling 1.6.4. op de agenda. Ondertussen zijn wij ook al aan de slag gegaan met een grotere release die gepland staat voor eind juli. Aan de release van juli voegen we diverse nieuwe functionaliteiten toe waaronder een nieuwe scherm waardoor klanten in 1 oogopslag een goed overzicht krijgen van alle belangrijke gegevens van de eindgebruiker.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Ik verwacht geen juridische hobbels. We hebben met Solv juridisch alles goed afgedekt.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

De dingen die op mijn To Do lijst staan afgestreept te hebben en met volle tevredenheid terugkijken op deze week.

 

 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen