020 530 0160

De week van BizBundel

Gepubliceerd op 8 september 2014 categorieën 

BizBundel is een inkoopplatform voor zelfstandig ondernemers. Door de krachten van ondernemers te bundelen krijgen deelnemers een beter aanbod. Ondernemers kunnen onder andere besparen op mobiele telefonie, verzekeringen, energie maar bijvoorbeeld ook op kantoorartikelen. Deelname aan BizBundel is gratis voor ondernemers. Naast de beste deal krijgen ondernemers ook de beste service. BizBundel helpt dus met overstappen of verlengen. Zodat ondernemers meer tijd overhouden om te ondernemen.

 

Hoe gaat het?

BizBundel is gestart in 2012 en bereikt 70.000 ondernemers, voornamelijk via de leidende branche-organisaties voor ZZP-ers (PZO – ZZP Nederland – FNV zelfstandigen).  De volgende Stap is om ook ondernemers die niet zijn aangesloten bij een branche-organisatie te helpen met een besparing op vaste lasten. Die groep groeit momenteel met ± 2.000 ondernemers per maand. En dat willen we graag versnellen naar ± 10.000 leden per maand.

 

Drukke week?

Drukke week – want we beginnen weer met een nieuwe mobiel collectief voor onze eigen leden en evalueren met de leden van FNV zelfstandigen het eerste collectief dat we voor ze georganiseerd hebben. Verder spreken we deze week verder met (potentiele) investeerders. Een leuke en intensieve week dus.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

In de eerste ronde financiering (friends fans & family) hebben we advies gehad van een bevriende jurist. Vorige week hebben we een bijeenkomst gevolgd over het maken van een dealsheet voor nieuwe investeerders. Ook hiervoor zullen we weer juridisch advies inwinnen.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

We hopen vrijdag weer een hoop ondernemers geholpen te hebben met een goede besparing op mobiele telefonie. Naast mobiele telefonie gaan we deze week 2 nieuwe categorieën testen – dus het zou mooi zijn als we daar ook wat tractie op hebben gekregen. En we hebben deze week een nieuwe release van onze website. Dat zou ook fijn zijn om af te ronden.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen