020 530 0160

De week van Anouk Boer

Gepubliceerd op 25 februari 2015 categorieën 

Anouk Boer heeft samen met Monique Riachi The Blank Map opgericht. The Blank Map is een platform gericht op 20-ers die tijdens hun reizen bijzondere ervaringen willen opdoen, de leukste hotspots willen ontdekken en op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van reizen. Op The Blank Map verschijnen dagelijks artikelen op de website en social media kanalen. The Blank Map is ontstaan vanuit de behoefte om een nieuw, uniek platform te creëeren dat zich onderscheidt door een unieke mix van content en een persoonlijke touch. Colour Your World!

 

 

Hoe gaat het?

Goed! Sinds een paar weken word ik begeleid door Menno Weij, partner van SOLV en IncPlus. Hij geeft mij advies over de bedrijfsvoering van The Blank Map. Ik haal veel nieuwe ideeën en energie uit deze gesprekken. Ook gaat deze week het nieuwe design voor de website live. In samenwerking met een designer hebben we een interactieve kaart ontwikkeld, zodat onze bezoekers gelijk per land de unieke plekken kunnen ontdekken.

 

Drukke week?

Zeker! Het grootste gedeelte van de week zijn Monique en ik  in Berlijn voor de ITB beurs. Dit is een van de grootste beurzen ter wereld waar professionals uit de reisindustrie samenkomen. Onze dagen zijn volgepland met afspraken met hoteleigenaren, PR- en mediabureaus en toersimebureaus. We kijken heel erg uit naar onze ontmoeting met de professionals die werkzaam zijn bij Expedia en Skyscanner.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Deze week gaan we ons inschrijven bij de KvK wat ook de nodige juridische vraagstukken met zich meebrengt, bijvoorbeeld welke rechtsvorm voor ons het meest geschikt is. Ook zijn we bezig een contributors platform op te richten waar mensen uit de hele wereld hun verhalen en laatste hotspots kunnen delen met ons publiek, wat vraagt om duidelijke gebruiksvoorwaarden.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Ik hoop te kunnen terugkijken op een intensieve, productieve week waar we alles uit hebben gehaald. Ik wil nieuwe samenwerkingsverbanden hebben afgesloten, inspiratie hebben opgedaan en volop hebben genoten van Berlijn 🙂

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen