020 530 0160

De week van 1nspiring

Gepubliceerd op 21 mei 2014 categorieën 

Bart Jenezon Bart is eigenaar van 1nspiring, een inspiratiebureau voor innovatie.1nspiring presenteert een unieke aanpak voor het aanbrengen van focus waarin creativiteit en zakelijkheid met elkaar verbonden wordt. 1nspiring richt zich op startende & snel groeiende bedrijven en ondersteunt hen met coaching & management support, individueel en in teamverband. www.1nspiring.com

 

 

Hoe gaat het?
Het zijn leuke en spannende tijden sinds de nieuwe start van mijn bedrijf. Sinds begin dit jaar heb ik unaniem gekozen me te focussen op wat ik het leukste vindt om te doen en waar ik denk IK ook heel goed in ben. Afgelopen week is mijn nieuwe bedrijf 1nspiring Company bv officieel opgericht. Ik presenteer me met 1nspiring Company als inspiratiebureau met de focus op innovatie. De afgelopen jaren heb ik veel in de (nieuwe) media gewerkt. Nu wil ik juist me meer toeleggen op het proces achter het bedrijf en de vraagstukken hoe je je bedrijf in beweging brengt en deze gezond in beweging houdt.

Drukke week?
De afgelopen jaren is de term druk bij mij altijd wat overtrokken geweest. Hoe drukker hoe beter leek het wel en daar ben ik erg van thuis gekomen. Nadat ik mij letterlijk  over de kop had gewerkt heb ik besloten het veel rustiger aan te doen en kwaliteit boven kwantiteit te stellen. En daarin kan ik natuurlijk niet achterover zitten en moet ik volop in beweging zijn om achter new business aan te gaan. Dus ja daar ben ik dan druk mee maar ik tracht zoveel mogelijk in een ontspannen modus J Het is wekelijks mijn doel om vijf tot tien bedrijven & ondernemers te bezoeken. Afhankelijk van de planning en lopende projecten lukt dat gelukkig aardig.

Zijn er nog juridische hobbels?
De afgelopen periode heb ik goed nagedacht over de juridische structuur van mijn onderneming. Mijn werkmaatschappij heeft bijvoorbeeld twee externe aandeelhouders en daar wil je dan duidelijke afspraken mee maken. Verder heb ik mijn bedrijfsnaam geregistreerd en zoek ik naar een manier om mijn methodiek te promoten. Voor dit laatste ben ik een partner programma aan het ontwikkelen waarbij men het concept onder bepaalde voorwaarden kan gebruiken bij de eigen bedrijfsvoering. Je kan dan denken aan een licentie model die onder bepaalde voorwaarden kosteloos is voor eigen gebruik en een meer uitgebreid model van samenwerken als franchise of partner model.

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?
Ten eerste hoop ik dan weer terug te kunnen kijken of een inspirerende week waarin ik veel interessante bedrijven en ondernemers heb mogen ontmoeten en ook misschien wel een of meerdere leuke cliënten. Ook hoop ik weer voor komende week/weken mijn agenda goed gevuld te hebben. Verder ben ik nog op zoek naar werk en een project voor een of meerdere dagen in de week waar ik op het vlak van innovatie of management support van betekenis kan zijn. Om dit te bereiken stel ik mij heel flexibel op in de voorwaarden en geloof ik niet zo in een uurtje factuurtje maar meer dynamische afspraken rond planning en resultaat. Het zou mooi zijn als hier deze week dan al meer zicht op is! Ik hou me van harte aanbevolen natuurlijk… 100% inspiratie  gegarandeerd!

Bel voor meer informatie & inspiratie:

 

 

 

Bart Jenezon 06 55 73 49 89

Zie hier de eerste workshops in samenwerking met Investor Match. Je bent welkom om een keer kennis te maken op 12 juni.

http://www.investormatch.nl/agenda/ondernemers/training-focus-fun-finance.125133.lynkx#.U3nOkvl_uEp

 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen