020 530 0160

SOLV verwelkomt prof. mr. Arno R. Lodder

Gepubliceerd op 31 oktober 2014 categorieën , ,

Per 1 november 2014 verbindt prof. mr. Arno R. Lodder  zich als Of Counsel aan SOLV Advocaten, het Amsterdamse nichekantoor gespecialiseerd in Technologie, Media en Communicatie (TMC). 

Lodder is een autoriteit op het gebied van  internet governance en regulering.  Hij is (mede-) verantwoordelijk voor de Juridische Master Internet, Intellectuele Eigendom en ICT aan de VU en verricht onderzoek  naar de normering van internettechnologie, met name de juridische grenzen en randvoorwaarden voor het gebruik van internet en de internetinfrastructuur.

Wanda van Kerkvoorden, managing partner van SOLV, toont zich verheugd met de komst van Lodder. “Met iemand van het kaliber van Arno verstevigen wij onze positie als leading firm met betrekking tot TMC. Zijn expertise op het gebied van onder andere cyber war, the internet of things, elektronische handtekeningen, spam en Online Dispute Resolution vormt een uitstekende match met onze praktijk.” Arno Lodder ziet eveneens uit naar de samenwerking: “Al meer dan 10 jaar is SOLV een toonaangevend kantoor. Onze wederzijdse expertise is van meer dan toegevoegde waarde voor beide. De cutting-edge input vanuit de praktijk zal zowel mijn onderwijs als onderzoek verrijken. ”   

Foto: Bodine Koopmans

 

Bron: Persbericht SOLV
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen