020 530 0160

SOLV en Deikwijs bundelen krachten

Gepubliceerd op 28 februari 2019 categorieën 

Per 1 maart a.s. treden Deikwijs-partners Douwe Linders en Eva de Vries als partners toe tot SOLV Advocaten. Met de komst van deze twee doorgewinterde specialisten en meekomend talent Jacintha van Dorp bevestigt SOLV haar positie als toonaangevend nichekantoor op het gebied van ICT, privacy, intellectueel eigendomsrecht en mediarecht.

SOLV’s Managing Partner Wanda van Kerkvoorden: “Met de komst van Douwe en Eva verstevigen en verbreden wij onze praktijk op het gebied van mediarecht, IP litigation en data protection. We krijgen bovendien twee partners aan boord met vernieuwende ideeën.” Douwe Linders is ooit zijn carrière bij SOLV begonnen: “SOLV staat nog steeds als een huis. Het is een geoliede machine met supergetalenteerde advocaten. Ik heb veel zin om het kantoor waar ik ooit ben begonnen verder uit te bouwen en er een eigen invulling aan te geven.” Ook Eva de Vries ziet uit naar de overstap: “Bij Deikwijs hebben we een goedlopende praktijk neergezet. Bij een gerenommeerd kantoor als SOLV kunnen we onze ambities blijven waarmaken en enorm versnellen.” 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Mike Landerbarthold

publicaties

Gerelateerde artikelen