020 530 0160

SOLV blikt terug op 2017 en vooruit op 2018

SOLV sluit dit jaar wederom af met een terugblik op de ontwikkelingen op het gebied van TMC van het afgelopen jaar. Er zijn wat knopen doorgehakt, maar er blijven zoals altijd ook veel vragen onbeantwoord. Om u op de hoogte te houden van alles wat er dit jaar is gebeurd op TMC-vlak, hebben we het jaar afgesloten met de volgende jaaroverzichten:

Vooruitblik 2018

Wat precies gaat gebeuren in 2018, blijft natuurlijk gissen. Zo vragen we ons af of (lees: wanneer) er dit jaar een grote cyberaanval gaat plaatsvinden en wie daar ditmaal slachtoffer van zullen worden. Ook wordt de AVG in mei 2018 van kracht, met alle gevolgen van dien. Voor Fintechs wordt 2018 ook een spannend jaar, aangezien de wetgever volop bezig is met het opzetten van nieuwe vormen van regulering. Bovendien vragen we ons af of het HvJ het ‘mededelingscriterium’ in het auteursrecht verder gaat verruimen; dit lijkt immers een traditie te zijn die ieder jaar voortzet. Tenslotte hopen we dat er dit jaar meer duidelijk wordt over (de regulering van) cryptocurrencies. Kortom: er is genoeg om naar uit te kijken. Houd ons blog in de gaten om op de hoogte te blijven!

  Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
  Deel:

  auteur

  Mike Landerbarthold

  publicaties

  Gerelateerde artikelen