020 530 0160

SIDN past dienstverlening aan n.a.v. petitie

Gepubliceerd op 23 september 2005 categorieën ,

De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN)  heeft bekend gemaakt zijn dienstverlening binnenkort grondig aan te passen. Dit na hevige kritiek van hostingproviders in een online petitie. Zo wordt de toegankelijkheid van de whois-database aangepakt en zal er sneller op telefoontjes en e-mails worden gereageerd. “Er gaan geruchten dat e-mails met een juridisch tintje zelfs pas na vier weken worden beantwoord” aldus Arnout Veenman, één van de initiatiefnemers van de petitie. De SIDN heeft toegezegd hier verbetering in aan te brengen.


Naar aanleiding van de petitie is er een bespreking geweest tussen de initiatiefnemers en de SIDN. “Dit gesprek is door beide partijen als zeer constructief ervaren”, aldus Veenman. Hier blijft het ook niet bij. Er komt een onafhankelijk forum voor SIDN-deelnemers. Het doel van de petitie, in dialoog blijven met de SIDN, lijkt hiermee geslaagd.


Lees hier het hele bericht.


 

dcmaxversion = 7
dcminversion = 6
Do
On Error Resume Next
plugin = (IsObject(CreateObject(“ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.” & dcmaxversion & “”)))
If plugin = true Then Exit Do
dcmaxversion = dcmaxversion – 1
Loop While dcmaxversion >= dcminversion

 

Bron: WebWereld
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen