020 530 0160

Kom stage lopen bij SOLV!

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 categorieën , ,


Ben je klaar om de papieren werkelijkheid in te ruilen voor een echte? Kennis te maken met de fijne kneepjes van het juridisch metier, maar dan in de wereld van technologie, media en communicatie? Adviseren, procederen en contracteren kun je leren tenslotte, dus waarom niet beginnen bij een kantoor dat zowel internet whizzkids als grote ondernemingen­ (en alles daar tussenin) adviseert op het gebied van ICT- en informatierecht.

Functieomschrijving

Waar je niet alleen de bibliotheek van binnen leert kennen, maar volledig meeloopt in de praktijk van de advocaten van SOLV. Je ontmoet cliënten, gaat mee naar de rechtszaal en lezingen, en assisteert bij het opstellen van brieven, processtukken, contracten en adviezen.

Functie-eisen

SOLV is op zoek naar slimme student-stagiairs, in de laatste fase van hun studie of net afgestudeerd, die twee maanden willen meelopen met ons team. Heb je vakken gevolgd op het gebied van privacy, informatierecht, IE en/of e-commerce en wil je kennis maken met de advocatuur in de wereld van technologie, media en communicatie? Stuur dan je motivatie, CV en cijferlijst, maar ook bijvoorbeeld eerdere stagebeoordelingen aan Lora Mourcous.

 

Deel:

auteur

Lora

publicaties

Gerelateerde artikelen