020 530 0160

OF JE WORST LUST?!

Gepubliceerd op 5 november 2014 categorieën 

 

Afgelopen maand is worstmakerij Brandt & Levie gestart met een crowdfunding campagne voor hun “Worstatelier”, een kleine slagerij naast de werkplaats van Brandt & Levie waar geïnteresseerden langs kunnen komen om de producten van Brandt & Levie te proeven en kennis te maken met het ambacht van de worstmakerij.

Brandt & Levie is vier jaar geleden opgericht door Jiri, Geert en Samuel. Sindsdien is de productie van de worstmakerij flink gegroeid, maar het doel van Brandt & Levie blijft hetzelfde: “de lekkerste worst van Nederland maken op een manier die goed is voor iedereen in de keten”.

Vanaf deze week zijn de mannen (en vrouwen) van Brandt & Levie aan de slag in hun nieuwe werkplaats in de Houthavens in Amsterdam. En dit is ook de plaats waar Brandt & Levie de volgende stap wil zetten naar hun doel: het Worstatelier.

Om Brandt & Levie te steunen in het waarmaken van hun mooie droom heeft SOLV ook haar steentje bijgedragen in de crowdfunding. Met veel smacht wachten de SOLV-ers nu op de lekkere worstjes en het moment dat we het SOLV-tegeltje in het Worstatelier kunnen komen bekijken!

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Rosalie Heijna

publicaties

Gerelateerde artikelen