020 530 0160

Innovatieplatform prominent aanwezig in Troonrede

Gepubliceerd op 22 september 2004 categorie├źn , ,

In de gisteren door Koningin Beatrix uitgesproken Troonrede kregen de adviezen van het Innovatieplatform, het platform dat vernieuwing moet brengen voor economisch Nederland, uitgebreid aandacht. “Het Innovatieplatform heeft voorstellen gedaan voor een betere omzetting van kennis in producten en diensten. De regering neemt praktische adviezen van het Innovatieplatform over, zoals een vereenvoudigde toelating van kennismigranten, een betere uitwisseling tussen universiteiten en onderzoeksinstellingen, en het midden- en kleinbedrijf, het uitbreiden van het aantal startende ondernemers en het benutten van de kansen die de creatieve industrie biedt“, aldus de Koningin. Ook kwam het IT vraagstuk zijdelings aan de orde met betrekking tot de zorgen over de economische ontwikkeling en de dreiging van terrorisme.


Lees hier het hele artikel en hier de integrale troonrede (voor het laatste eenmalige, gratis registratie bij NRC Handelsblad verplicht).

Bron: Planet Multimedia
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen