020 530 0160

De week van… Sandra Brandenburg

Gepubliceerd op 8 oktober 2014 categorieën 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Introductie

Sandra Brandenburg startte in 2000 samen met haar business partner Hessel van Oorschot als ondernemer. Ze wilden nieuwe technologie en businessmodellen toegankelijk maken voor het MKB. Ze hebben een groot aantal publicaties op hun naam staan. Inmiddels heeft de bedrijvigheid zich over meerdere activiteiten verspreid: het originele bedrijf Punda Milia waar het met ontwikkelingen als Cloud, Big Data, Wearables, Sharing Economy, etc etc. drukker is dan ooit. Spin off Handelsroute.nl; hier wordt matchmaking, handelsreizen en Holland Paviljoens georganiseerd voor ondernemers met internationale ambitie. Tenslotte is er Tribe of Noise; een community van 25.000 muzikanten uit meer dan 140 landen die gezamenlijk hun muziekrechten exploiteren en die de muziekindustrie behoorlijk aan het denken heeft gezet.

 

Hoe gaat het?

Het gaat goed, hoewel ik nog wel even aan het bijkomen ben van een weekje Dublin met 12 ICT ondernemers. Allemaal geslaagde mannen die veelal ook Angel Investor zijn. We hebben daarom gekeken naar het investeringsklimaat, hebben gesproken met mensen uit het start up ecosysteem, en zijn bij Google geweest. Veel hadden de Google Glass nog niet ‘live’ uitgeprobeerd. Maar ja work hard, play hard dus  ’s avonds wordt er lekker gegeten en gedronken. Je kent het wel…. Trending topic bij het afscheid op Schiphol was: “Volgend jaar weer?” Leuk toch?

 

Drukke week?

Ja, ik ga zelf niet meer zoveel op missie, omdat ik merk dat het werk zich met een weekje weg enorm opstapelt. Ik ben nu samen met mijn nieuwe business partner Jessie Brockhoff 2 missies naar Boston / New York en Abu Dhabi / Dubai aan het voorbereiden. Ik heb afspraken om 3 grote nieuwe projecten op te starten. En we hebben een nieuw huis gekocht. Na heel veel gedoe mogen we nu eindelijk definitief tekenen. Ik zal je niet vermoeien met de details maar een hypotheek krijgen als ondernemer is momenteel een redelijk traumatische ervaring. En als je dan ook nog beide ondernemer bent pas je niet meer in de risicoanalyses.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Naast het bezoek bij de notaris voor ons huis is ons leven is een grote juridische hobbel met een bedrijf in de muzieklicenties. Hoezo heb je nog leuke tips?

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

Een nieuw huis, 3 nieuwe klanten en 2 nieuwe deelnemers voor de reis naar de VS. Die wordt namelijk echt fantastisch met bezoeken aan MIT, veel netwerken en geweldige bedrijfsbezoeken.

 

 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Rosalie Heijna

publicaties

Gerelateerde artikelen