020 530 0160

De week van: Pascalle Ligtenberg

Gepubliceerd op 20 juni 2016 categorieën 

Introductie

Pascalle Ligtenberg is sinds dit voorjaar eigenaar van IVY works. IVY works biedt een online HR platform dat helpt om talent op innovatieve wijze te identificeren, te begrijpen en tot bloei te laten komen. Het platform is betaalbaar, effectief en toegankelijk. Daarnaast biedt IVY works adviestrajecten en trainingen aan op het gebied van werving en selectie, het ontwikkelen van personen en teams en op het gebied van people analytics.

 

Hoe gaat het?

Het gaat goed. We hebben in het voorjaar 2 pilots uitgevoerd. Met BMC Advies is in het kader van ‘selectie en career management’ een studie uitgevoerd onder Young Professionals. De eerste bevindingen laten zien dat het platform van IVY works enorm toegankelijk, uitdagend en nauwkeurig is. Met Novilo hebben we traject gedaan om een nieuwe Personal Assistent te zoeken, wat geleidt heeft tot een verassende en objectieve match.

 

Omdat deze resultaten positief zijn, hebben we besloten om het platform in Nederland te introduceren. Het van oorsprong Britse platform wordt momenteel vertaald naar het Nederlands en wordt in september geintroduceerd.

 

Drukke week?

Een erg drukke week. IVY works wordt deze week gelanceerd. Het is hard werken om alles in de steigers te zetten, zodat de lancering goed verloopt. Het geeft ons wel energie omdat we nu klaar zijn om IVY works aan Nederland te laten zien en omdat we ervan overtuigd zijn dat we een toegevoegde waarde hebben in identificeren en tot bloei laten komen van talent.

 

Zijn er nog juridische hobbels?

Die zijn door SOLV en Vraag Hugo opgelost. SOLV heeft ons geholpen met de algemene voorwaarden en privacy statement. Met name de aansluiting op de Britse wetgeving en de bescherming van persoonsgegevens vroeg om specifieke expertise. VraagHugo heeft ons enorm geholpen met algemene vraagstukken zoals het cookie statement en een leningsovereenkomst.

 

Wat hoop je vrijdag bereikt te hebben?

We hopen dat IVY works goed ontvangen wordt, dat er proefaccounts zijn aangemaakt en contacten zijn gelegd met organisaties die wij kunnen gaan helpen om nog beter toegang te krijgen tot talent.

 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Mike Landerbarthold

publicaties

Gerelateerde artikelen