020 530 0160

De week van: OTYS Recruiting Technology

Gepubliceerd op 22 augustus 2016 categorieën 

 

 

 

 

 

Privacy krijgt steeds meer aandacht in de samenleving. Met name door de voortvarende technologische ontwikkelingen waarmee we met gemak gegevens over onszelf kunnen delen, heeft het privacyrecht een belangrijke plek gekregen in ons dagelijks leven. Daarom heeft OTYS samen met SOLV Advocaten een workshop over privacyrecht en gegevensbescherming georganiseerd, welke plaatsvindt tijdens de maandelijkse Walk in Friday volgende week 2 september.

Over OTYS     
OTYS biedt softwareproducten aan die het werving en selectieproces vereenvoudigen, versnellen en verbeteren. Onze klanten zijn werving & selectie bureaus, uitzendbureaus, detachering, corporate HRM en vacaturebanken. Wij werken zowel voor grote multinationals als kleine bedrijven en start-ups. De producten die OTYS aanbiedt variëren van state of the art websites tot aan een volledig geïntegreerd CRM systeem met mobiele applicaties. Bij OTYS werken ruim 100 mensen, verspreid over de kantoren in Veenendaal (hoofdkantoor), Amsterdam, Gent, Praag en Parijs.

Walk in Friday
Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we hier bij OTYS een Walk in Friday (WIF), waarbij alle werknemers van OTYS bij aanwezig zijn. Klanten kunnen de hele middag kosteloos en vrijblijvend binnenwandelen om hun vragen te laten beantwoorden. Deze Walk in Friday’s worden altijd verpakt met een leuk of passend thema, zoals een summer edition of een haring party tijdens het haringseizoen!  Deze maand hebben we een speciale Walk in Friday; SOLV Advocaten zal namelijk een workshop geven over privacyrecht en gegevensbescherming. Iets waar veel van onze klanten (in de toekomst) mee te maken hebben wanneer zij gebruik maken ons systeem.

Workshop van SOLV Advocaten – 2 september         
Tijdens de workshop worden de beginselen van het privacyrecht behandeld. Daarbij wordt er aandacht besteed aan de wet meldplicht datalekken die vanaf 1 januari 2016 van kracht is. Denk hierbij aan vragen als ‘Wanneer moet ik melden?’ ‘Wat moet ik melden?’ en ‘Wat als ik niet (tijdig) heb gemeld?’ Daarnaast zullen de belangrijkste veranderingen die de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming vanaf 2018 teweeg zal brengen in het privacyrecht worden besproken. De workshop begint om 13:30 en zal 1 á 2 uur duren en is gratis.

 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Lora

publicaties

Gerelateerde artikelen