020 530 0160

De week van… Julien Rappy

Gepubliceerd op 7 december 2009 categorieën 

Julien Rappy Julien Rappy van reclamebureau MUSE – opgericht en gevestigd in Amsterdam, maar wereldwijd een grote naam aan het worden – zit deze week met name in New York samen met topmodel Doutzen Kroes.

Drukke week?
Het wordt één van de drukste weken van het jaar. Praktisch de hele campagne voor Repeat Cashmere moet worden afgerond. Maandag ben ik in New York voor de fotoshoot met Doutzen Kroes. We gaan de foto’s schieten die komend jaar zullen worden gebruikt. Ook gaan we een film opnemen die in de winkels en op internet te zien zal zijn. 

Daarnaast lopen andere opdrachten gewoon door zoals de nieuwe campagne voor Samsung en een grote pitch voor een internationaal kledingmerk. Het wordt een beetje jongleren en spelen met het tijdsverschil.

Zijn er nog juridische hobbels?
Alle juridische aspecten zijn al geregeld. De contracten met Doutzen en haar agent voor het gebruik van de materialen, de verzekeringen voor het geval de fotograaf niet verschijnt op de shoot enzovoorts. Onze producent in NY moet ervoor zorgen dat de hele crew daar de rechten afstaat en goed verzekerd is. Dat laatste moet je niet vergeten als je in Amerika draait.

Voor een andere productie in Amerika hebben we een schattige, kleine puppy nodig. Blijkt dat Amerikaanse wetgeving het werken met dieren jonger dan 8 weken verbiedt. We moeten nu werken met een mega pup van 10 kilo, in Nederland is dat toch anders…

Wat hoop je vrijdag te hebben bereikt?
Het zal zaterdag worden, de laatste dag dat de klant goedkeuring kan geven. We hebben dan een conference call met Genève en New York om de deliverables te bespreken en goed te laten keuren. Ik hoop dat ik zaterdagavond met een goed gevoel in de kroeg zit.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen