020 530 0160

Boek Hazes mag van de rechter vandaag verschijnen

Gepubliceerd op 23 september 2005 categorieën , ,

Het boek Typisch André mag van de Voorzieningenrechter te Utrecht gewoon vandaag, op de sterfdag van Hazes, worden uitgebracht. Ook een tweede poging van ex-vrouw Annie Dijkstra om het boek uit de handel te houden is gestrand. Vorige week oordeelde de Voorzieningenrechter dat de ex-vrouw van Hazes zich “enige publiciteit moest laten welgevallen”. Gisteren oordeelde de rechter in een tweede kort geding, aangespannen omdat Dijkstra nu ook kennis had genomen van de inhoud van het boek, dat er nog steeds geen reden was om publicatie door de weduwe Rachel Hazes te verbieden.


Dijkstra lijkt met deze twee kort gedingen haar doel voorbij te zijn geschoten. Zij heeft hiermee juist de publiciteit, die zij stelde te schuwen, op zich gericht en ook leert de ervaring dat dergelijke juridische acties de verkoopcijfers juist omhoog jagen. Koren op de molen van de publiciteitscampagne van de weduwe Rachel Hazes, dus.


Lees hier het hele bericht (eenmalige registratie verplicht).

Bron: De Telegraaf
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen