020 530 0160

Bel-me-niet-register

Gepubliceerd op 29 december 2009 categorieën , , ,

Ook zo’n hekel aan ongewenste telefoontjes? U bent niet de enige, inmiddels hebben zich al 3,6 miljoen mensen zich ingeschreven. Sinds 1 oktober 2009 kunnen consumenten zich laten registreren om geen ongewenste telefoontjes, post of smsjes te ontvangen. Meteen de eerste dag lag de website al plat, zo’n enorme belangstelling was er voor deze registratie door de consumenten. Zie daarvoor ook de weblog van Wanda van Kerkvoorden van 1 oktober 2009 en het bericht van Hein Scholtens van 2 oktober 2009.

 

Bedrijven mogen de geregistreerde consumenten niet meer telefonisch benaderen. Maar let wel op, want als u klant bent of bent geweest van een bedrijf, kan dat bedrijf over uw gegevens beschikken. Wanneer de consument deze gegevens heeft gegeven aan het bedrijf mag de consument altijd gebeld worden door het desbetreffende bedrijf, ondanks een registratie in het bel-me-niet-register. Wanneer de consument aangeeft niet meer gebeld willen worden, moet er mee gestopt worden. De telefonische verkopers moeten hier ook naar vragen. Dus wilt u niet meer gebeld worden door ongewenste telefonische verkopers, laat u dan ook registreren en zorg er voor dat het bedrijf u niet meer belt.

 

Lees hier het gehele bericht

 

Bron: adformatie.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Stagiair

publicaties

Gerelateerde artikelen