020 530 0160

2010: het jaar van ‘pingen’?

Gepubliceerd op 31 december 2009 categorieën , ,

Was 2009 het jaar van ‘ontvrienden’ , althans volgens de Dikke Van Dale, de voorspelling van ComputerIdee is dat 2010 het jaar van ‘pingen’ gaat worden.

Deze nieuwe vorm van hi-speed messaging, een soort kruising tussen sms en msn, zorgt ervoor dat berichten in de vorm van tekst, beeld of spraak onbeperkt en in razend tempo van en naar BlackBerry’s worden gezonden. Veel prominente Amerikanen  zijn al een tijdje ‘hooked’, volgens ComputerIdee gaat pingen ook aan deze kant van de oceaan een trend worden.
 

Vooral voor jongeren is pingen een snel alternatief naast andere communicatiemiddelen. Volgens trendwatchers is de sociaal-culturele trend  van invloed op de verwachte toename van pingers. Jongeren zijn heel interactief: ze willen ‘altijd online’ zijn en hun ervaringen direct met hun vrienden delen. Dat gevoel van willen delen zit in dat onmiddellijke contact met pingen. De kracht van pingen is dat het cool, aantrekkelijk en inspirerend is en met toekomstpotentieel binnen de eigen generatie.

Kortom: ‘pingen’ is het woord!  

Lees hier het hele bericht.

Bron: ComputerIdee
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen