020 530 0160

Zeven Nederlandse bedrijven in de Red Herring top 100

Gepubliceerd op 28 maart 2008 categorie├źn 

Zeven Nederlandse bedrijven zijn genomineerd voor opname in de prestigieuze Red Herring 100, een lijst met Europa’s innovatiefste technologiebedrijven. Zij mogen hun bedrijf gaan presenteren aan investeerders en strategen.


Het betreft Independent IP, een Amsterdams bedrijf dat diensten levert aan bedrijven in de gehele distributieketen van digitale muziek. Onder meer bouwt IIP software voor de opslag van muziek, de levering aan bedrijven verder in de keten en software om het hele proces te managen.


Bij Greetz kan je je eigen ansichtkaart ontwerpen en deze over de gewone post laten verzenden.


Momac, reeds lang een voorloper in mobiele media, bouwt grote en krachtige mobiele websites en portals waarop veeleisende mediabedrijven en mobiele operators rich media content kunnen aanbieden.


24 Acces biedt op wauw.fm software aan waarmee je mobiel de muziek en foto’s die op je pc staan kunt gebruiken. Ook kan de gebruiker foto’s gemaakt met de mobiel direct opslaan op de thuiscomputer.


Adjustables bedenkt innovatie advertentievormen voor online streaming video. De advertenties blijven draaien in of over de content terwijl de video wordt bekeken.


Bij Albumprinter kan je je eigen fysieke foto album ontwerpen. De resultaten zijn mijlenver verwijderd van oma’s stoffige album.


Laatste in de rij is de Spotzer Media Group, die reclames maakt en deze online verkoop tegen betaalbare tarieven.


Lees hier het hele bericht.


Door Douwe Linders

Bron: emerce.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Stagiair

publicaties

Gerelateerde artikelen