020 530 0160

Welke content leest u hier graag? Help ons onze dienstverlening te verbeteren!

Gepubliceerd op 13 augustus 2014 categorieën 

Welke content leest u hier graag? Vul de enquête in en maak kans op één van de acht Bol.com waardebonnen t.w.v. 25!

 

Mijn naam is Norie klein Goldewijk en ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Om deze opleiding succesvol af te ronden voer ik momenteel een afstudeeronderzoek uit voor SOLV Advocaten.

 

Met dit onderzoek wil ik inzicht krijgen in uw kennis en houding ten opzichte van SOLV Advocaten. Tevens wil ik graag weten hoe SOLV Advocaten uw kennis en houding door middel van externe communicatie en de inzet van social media kan verbeteren.

 

Door op onderstaande link te klikken wordt u doorgestuurd naar de online enquête. Met het invullen van de enquête levert u een waardevolle bijdrage aan mijn onderzoek. De enquête neemt vijf tot maximaal tien minuten van uw tijd in beslag. Uw antwoorden worden zorgvuldig en geheel anoniem verwerkt.

 

Wilt u kans maken op één van de acht Bol.com waardebonnen t.w.v. €25, dan kunt u dat aan het eind van de enquête aangeven door het invullen van uw e-mail adres.

 

www.thesistools.com/kennis-en-houding

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Stagiair

publicaties

Gerelateerde artikelen