020 530 0160

Twitter koopt start-up Mixer Labs

Gepubliceerd op 24 december 2009 categorieën , ,

Twitter gaat het mogelijk maken om de locatie bij tweets te laten zien. Door de overname van start-up Mixer Labs, de onderneming achter de toepassing GeoAPI, kunnen Twitter gebruikers straks ook weergeven waar zij zich bevinden. “Als de locatie wordt toegevoegd aan tweets, biedt dat veel nieuwe mogelijkheden”, legt Twitter-topman Evan Williams uit. “Het twitteren van ‘aardbeving!’ alleen is niet zo informatief als ‘aardbeving!’ gecombineerd met je huidige locatie.” Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat Twitter een overeenkomst met Google en Microsoft heeft gesloten en een behoorlijke winst boekte. Door deze overeenkomst zijn twitterberichtjes ook doorzoekbaar via Google.

 

Twitter wordt steeds populairder, dat blijkt uit het gebruik van Twitter door wereldwijd 58 miljoen maandelijkse gebruikers. Inmiddels is het de op twee na populairste sociale netwerksite van de Verenigde Staten. Ook Solv blijft niet achter in deze ‘hype’ en is te volgen op Twitter.

 

Lees de berichten hier en hier.

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Stagiair

publicaties

Gerelateerde artikelen