020 530 0160

StuArt groot succes

Gepubliceerd op 22 december 2006 categorieën 

StuArt staat voor Students of Art en is een online platform waarop studenten hun kunstwerken overal ter wereld kunnen verkopen. Het platform maakt deel uit van de Saatchi Gallery in Londen. Studenten die hun werk te koop aan willen bieden, maken een profiel aan. Het is ook mogelijk te chatten met de kunstenaars.


Volgens de eigenaar van de galerie is het platform een groot succes. Kort na opening van de site bieden al 2.000 kunstenaars hun werk aan. De kunstenaars zijn niet meer afhankelijk van de selectie en presentatie van hun school en ze zijn bovendien beter vindbaar.


Voor kunstverzamelaars en andere potentiële kopers is de virtuele studentengalerij een uitnemende manier om op eenvoudige en vooral snelle wijze te selecteren uit nieuw aanbod, en om talent te ontdekken en/of goedkoop kunst te kopen.


Terecht wordt opgemerkt dat het zwakke punt van het platform er uit bestaat dat je de kunst niet fysiek kunt bekijken. Ook kan het lastig zijn te beoordelen wat de kunstvorm nu precies is.


Lees hier het volledige bericht.


 

Bron: planet.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Thomas

publicaties

Gerelateerde artikelen