020 530 0160

Stichting Postwanorder in hoger beroep

Gepubliceerd op 16 februari 2007 categorieën 

Stichting Postwanorder gaat in hoger beroep van het vonnis dat twee weken geleden door de Rechtbank Breda is gewezen inzake webwinkel otto.nl, zo meldt Twinkle.  


De rechter besloot dat consumenten er niet op hadden mogen vertrouwen dat de prijs van 99 euro die Otto voor een lcd-tv vroeg juist was. Meer in het bijzonder stelde de rechter dat consumenten niet hadden mogen vertrouwen op een automatisch verzonden opdrachtbevestiging.


De advocaat van Postwanorder, mr. Schreuder, is van mening dat er voldoende aanknopingspunten zijn om beroep aan te tekenen. “Het passief blijven van Otto gedurende één week, de prijsverlaging van 99,90 naar 99 euro en de opdrachtbevestiging zijn door de rechtbank niet in overweging getrokken”, aldus Schreuder.


De kwestie zal zich in beroep vermoedelijk vooral richten op de opdrachtbevestingen en de kennis van Otto van de vergissing. Christiaan Alberdingk Thijm schreef eerder een column over de zaak.


Lees hier het hele bericht.

Bron: Twinkle
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Tjalling Hylkema

publicaties

Gerelateerde artikelen