020 530 0160

Ronde tafel uitnodiging: privacy en databescherming als onderdeel van uw veranderstrategie


Uitnodiging kennisdelings-sessie: Privacy en databescherming als onderdeel van uw veranderstrategie

Het continu veranderende speelveld van cybersecurity stelt IT & compliance verantwoordelijken voor nieuwe uitdagingen. Traditionele security-maatregelen zijn niet langer voldoende om organisaties te beschermen tegen steeds complexer wordende aanvalstechnieken. Dreigingen als ransomware, Business E-mail Compromise (BEC) en zero day’s worden geavanceerder en daarnaast vinden hackers steeds weer nieuwe manieren om toegang te krijgen tot bedrijfsdata. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie goed is voorbereid op de risico’s van het huidige threat landscape en beschikt over een adequate threat response-strategie die ook nog compliant is aan actuele wet- en regelgeving, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR)?

 

Wij nodigen u graag uit op 6 april 2017 voor een informele, maar strategische kennisdelings-sessie van SOLV Advocaten en Trend Micro, waarin optimale bescherming in het hedendaagse threat landscape en uw eigen security en compliance uitdagingen centraal staan.

 

Datum:                                 6 april 2017

Tijd:                                       10:00 tot 13:00 uur, inclusief lunch

Locatie:                                 SOLV Advocaten, Anne Frankstraat 121, 1018 BZ, Amsterdam

 

Voor wie?

       Chief information security officer

       Security manager

       Information security manager

       Risk manager

       Hoofd / manager informatiebeveiliging

       Compliance officer

 

Waarom deelnemen?

       U krijgt inzicht in het steeds veranderende dreigingslandschap;

       U krijgt informatie over actuele wet- en regelgeving zoals de General Data Protection Regulation;

       U krijgt concrete handvatten én oplossingen om uw organisatie optimaal te beschermen tegen zowel bekende als onbekende dreigingen, bijvoorbeeld dankzij een combinatie van threat intelligence en cross-generatie threat defense-technieken.

 

Programma

09:30 – 10:00        Ontvangst

10:00 – 12:00        Kennissessie

12:00 – 13:00        Lunch

 

Antwoord op uw security-uitdagingen

Is er een security-topic dat u tijdens deze sessie zou willen terugzien? Stuur mij dan uw onderwerp of uitdaging toe. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw security en compliance uitdagingen aan bod komen.

 

Deelnemen?

Deelname aan de interactieve kennisdelings-sessie kost u slechts €25 (ex. BTW). Groepsgrootte maximaal 20 deelnemers om de interactie zo groot mogelijk te houden, wij hanteren daarom een first-come, first-served principe voor deze sessie.

 

Wilt u deelnemen aan deze kennisdelings-sessie, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar Fleur Vlaming (vlaming@solv.nl). U ontvangt de bevestiging van uw definitieve inschrijving vervolgens per omgaande.

 

Graag tot ziens op 6 april 2017 in Amsterdam.

 

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Menno Weij

publicaties

Gerelateerde artikelen