020 530 0160

Recensie: Internetjuristen hebben de toekomst

Leuke recensie van  Over de grenzen van het internet 45 verhalen over recht en onrecht op Facebook, Youtube, Marktplaats, Twitter, Pirate Bay en andere plekken in het “onafhankelijk platform van de Vrije Universiteit Amsterdam” Ad Valvas, zeg maar wat Folia voor die andere universiteit van Amsterdam is. De kop is ook koren op de molen van SOLV: Internetjuristen hebben de toekomst.

Voor wie ook na het lezen van dit boek geen genoeg van internetrecht kan krijgen, in het Tijdschrift voor Internetrecht 2014/6 staat een bijdrage “Wat is internetrecht?” met daarin citaten van 47 Master studenten die het vak Actualiteiten Internetrecht in 2014 volgden. Misschien wel de mooiste is van een student die naar ik begrijp binnenkort stage komt lopen bij SOLV:

Het internet is als het ware een weelderige plant die dwars door en in de andere rechtsgebieden is gegroeid en zich met hen heeft vermengd.”

Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Arno

publicaties

Gerelateerde artikelen