020 530 0160

Platform voor 3D printers

Gepubliceerd op 3 september 2014 categorieën 

In een recent geplaatst weblog over 3D printers in de medische wereld, vermeldden we dat het gebruik van deze printers binnen de huiselijke sfeer nog ver weg is. Dankzij de start-up 3D Hubs, komt het huiselijk gebruik echter weer een stapje dichterbij. 

 

3D Hubs bouwt aan een wereldwijd platform van 3D printers. Het werkt als volgt. Mensen met een 3D printer thuis melden zich bij het platform aan en stellen hun printer tegen betaling ter beschikking van derden. Deze derden kunnen een 3D design uploaden en vervolgens zoeken naar de 3D printer het dichtst bij jou in de buurt. Het design wordt dan geprint en kan ten slotte op de gekozen locatie worden opgehaald. Als eigenaar van een 3D printer verdien je zo een leuk zakcentje.

 

Investeerders zien wel brood in deze Amsterdamse start-up gezien het feit dat ze bij een investeringsronde 3,4 miljoen euro hebben opgehaald. Momenteel biedt 3D Hubs al toegang tot printers op meer dan 7000 locaties in 140 landen. De gemiddelde levertijd is 1 á 2 dagen.

 

Lees hier het volledig bericht.

 

 

Bron: bright.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Thomas

publicaties

Gerelateerde artikelen