020 530 0160

Opnieuw zaak tegen Jaap.nl

Gepubliceerd op 11 januari 2008 categorieën , ,

Huizenzoeksite Jaap.nl wordt opnieuw gedagvaard in kort geding door de Stichting Baas in Eigen Huis, zo meldt Webwereld. 


Een maand geleden werd de Stichting niet-ontvankelijk verklaard in het hoger beroep tegen Jaap.nl, omdat het in die procedure aannemelijk was geworden dat een aanzienlijk gedeelte van de makelaars die de Stichting zei te vertegenwoordigen niet achter het optreden van de Stichting zou staan.


De Stichting zegt in de afgelopen maand 1650 steunbetuigingen te hebben ontvangen en probeert het daarmee nog eens. Het is de vraag of de rechter hierdoor overtuigd zal zijn. Ook met een groot aantal steunbetuigingen is immers niet gegeven dat er niet ook een aanzienlijk aantal makelaars zijn die andere belangen hebben.


De Stichting Baas in Eigen Huis is bovendien een bodemprocedure begonnen tegen huizensite zuka.nl. Het zal dus voorlopig nog wel even onrustig blijven onder de Nederlandse huizensites.


Lees hier het hele bericht.

Bron: Webwereld
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Tjalling Hylkema

publicaties

Gerelateerde artikelen