020 530 0160

Marktplaats.nl gaat richting sociaal netwerk

Gepubliceerd op 9 mei 2008 categorie├źn 

Sociaal netwerken via internet is helemaal hot. Ook Marktplaats zet een kleine stap in die richting. Marktplaats wil dat gebruikers van de site hun kennis en ervaringen gaan delen. Gebruikers van diensten kunnen daarom vanaf vandaag reacties en beoordelingen geven over aanbieders van diensten. Op dit moment worden er dagelijks gemiddeld 160.000 soorten diensten aangeboden op de site.


Volgens de site zijn aanbieders van diensten blij met de mogelijkheid tot beoordelingen. Marktplaats denkt eveneens dat de totale kwaliteit van het aanbod zal stijgen. ‘Mensen die slechte diensten leveren, zullen immers te maken krijgen met slechte beoordelingen.’


Doorgaans geven mensen echter sneller feedback over slechte diensten dan over goede. Tevens zijn beoordelingen en recensies altijd subjectief en afhankelijk van verwachtingen. Het zal dan ook interessant zijn om te zien hoe dit initiatief van Marktplaats zich gaat ontwikkelen.


Lees hier het hele bericht

Bron: www.hyped.nl
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Stagiair

publicaties

Gerelateerde artikelen