020 530 0160

Margarita vordert EURO 25.000 schadevergoeding van TALPA

Gepubliceerd op 11 april 2006 categorie├źn , ,

De advocaat van prinses Margarita, Germ Kemper, heeft namens haar de transcriptie gevorderd van het vermeende telefoongesprek tussen haar en koningin Beatrix. Delen van de  transcriptie werden afgelopen donderdag door twee actrices voorgedragen in de uitzending van Barend en Van Dorp. Barend en Van Dorp zouden de transcriptie hebben gebaseerd op een tekst die hun zou zijn toegespeeld door een anonieme bron. Naast de transcriptie vordert de advocaat 25.000 EURO van TALPA vanwege inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van Margarita.


De Rijksvoorlichtingsdienst stelde naar aanleiding van de uitzending dat het uitzenden van het telefoongesprek als ernstige inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van de koningin te beschouwen is en dat Barend en van Dorp met de uitzending een onrechtmatige daad hebben begaan. Vooralsnog worden echter geen rechterlijke stappen overwogen, zo viel afgelopen zaterdag in dagblad Het Parool te lezen.


Lees hier het hele bericht over de vordering van advocaat Kemper.

Bron: Het Parool, AD
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Anne-Jel Hoelen

publicaties

Gerelateerde artikelen