020 530 0160

Kamer geeft OV-chipcard laatste kans

Gepubliceerd op 18 januari 2008 categorieën ,

Resultaat van het kamerdebat van gisteren over de veelbesproken OV-chipcard is dat Staatssecretaris Huizinga een laatste kans krijgt om met een oplossing te komen. Zowel de kamer als de staatssecretaris spraken hun teleurstelling uit over de slechte beveiliging van de chipcard. Eind december bleek dat de versleuteling eenvoudig te kraken is.


Om de chipcard, die per januari 2009 de strippenkaart moet gaan vervangen, te redden, zal de staatssecretaris eind februari met een noodplan komen. In dit plan zal zij aangeven wat de oplossing zal zijn indien er sprake is van onoverkomelijke technische problemen. Ik ben benieuwd wat er als oplossing zal worden aangegeven, het lijkt mij dat als er sprake is van “onoverkomelijke technische problemen” het bijna onmogelijk is om binnen een maand met een oplossing te komen in een project dat al zeer lang loopt en waarin inmiddels vele miljoenen zijn geïnvesteerd…


Lees hier het hele bericht.

Bron: Webwereld
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

publicaties

Gerelateerde artikelen