020 530 0160

Jurisprudentie ICT Recht bundel verschenen

Gepubliceerd op 6 augustus 2004 categorie├źn ,

Bij Kluwer is er een nieuwe jurisprudentie bundel verschenen op het gebied van ICT recht. De Bundel staat onder redactie van Jasper Rijnders van SOLV advocaten en Paul Geerts van de sectie Intellectueel Eigendom van de RuG.


De jurisprudentiepocket ICT-Recht 2004 bundelt voor het eerst alle relevante en actuele uitspraken van diverse rechtelijke colleges op het gebied van technologie, media en communicatie recht. Zo worden op een overzichtelijke wijze uitspraken gerangschikt die betrekking hebben op het kapen van domeinnamen, computervredebreuk, mobiele telefonie, ADSL, ICT-contracten, auteursrechten op het internet, gokken op het internet etc.


Bij de selectie en indeling van de jurisprudentie is zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij het boek Recht en Computer onder redactie van H. Franken, H.W.K. Kasperen en A.H. de Wild. Sommige uitspraken zijn reeds eerder gepubliceerd in de bundel Internetrecht Jurisprudentie van Lodder e.a. De bundel sluit aan bij de eerder verschenen wettenpocket ICT-recht 2004.


De bundel is een samenwerking tussen het Centrum voor Recht en ICT van RuG, de sectie Intellectueel Eigendom van de RuG en SOLV advocaten.


Lees hier het hele bericht

Bron: Kluwer / SOLV
Deze blog is automatisch geïmporteerd uit een oudere versie van deze website. Daarom is de lay-out mogelijk niet perfect.
Deel:

auteur

Doran Houthoff

publicaties

Gerelateerde artikelen